attackerad en psyko!!

morgonen startade med ett tandläkarbesök för Sagas del. det gick lika bra denna gång. nu har vi även laddat upp med en flarra barn-flux. så nu kommer mamma fia agera flour-tant varje kväll. :o)

vaknade upp med jordens-jävligaste ryggont. så jag har gått och åmat mig hela dagen och klagat över hur ont och handikappad jag är ;o) det blir man faktiskt!

annars så har min dag varit ko-lugn. men fick då ett väldigt skumt slut. efter jobbet så tog jag rundan förbi ikano huset. (vad är den 25 utan att leka "sätt-sprätt-på-en-miljon", som martin kallar det) :o)

iallafall, jag träffade på en utav våra fd. "stammisar" en väldigt skum dam och hennes mamma (tror dom missada att klippa navelsträngen där). därför det är en FÖREDETTA kund är för att vi har nekat dom att handla/lämna tillbaka varor av en MÄNGD olika anledningar. och denna människa verkar ju inte direkt älska mig. som hon tydligt uttryckte sig idag.
jag möter dom utanför din sko. och jag får ögonkontakt med henne. var av det leder till att hon går rakt mot mig och SKRIKER: "JAG HATAR DIG!!! DU ÄR SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET!!!" sen så sa hon något mer som jag inte hann att uppfatta.

jag blir väldigt chockad och visste inte riktigt vad jag skulle säga eller göra. folk vände sig ju om och undra vad det var frågan om... denna människa har garanterat inte alla härstar hemma, så fort som en hjort pep jag in på bikbok för att "ta skydd". jag strosa runt en stund där inne och lådsades som om inget hade hänt.

sen under min fortsatta vandring genom ikano så hade jag skapliga förföljelsemanier. hade ständigt span så att jag inte blev förföljd. hon är en dam som man inte ska lita på ;o)

ja så har min dag varit.

nu ska jag sövva!! go natt


hål i mjölktand :o(

underbart väder idag. sitter på balkongen och lyssnar på lundell. :o) riktigt sommrigt.

Saga har en kompis här Hanna från arlöv (dagis)

så inne är det lugnt och skönt.
det ända felet är att jag blir så himmla rastlös. har diskat :O, skulle behöva ta ett varv med dammsugaren. men hur kul är det att bara göra "tråkiga" saker på sin lediga dag. det är nästan skönare att göra sånt innan jobbet (då dagen ändå är förstörd)

imorgon blir det tandläkaren med Saga IGEN. stackarn hade två små små hål sist som tandläkaren vill laga, även fast det var i mjölktänderna. men det var i dom större tänderna och dom ska hon ju ha ett tag till.

men förra tisdagen när vi var där så var hon SUPER duktig!
betydligt duktigare än sin mamma. som sätter sig och gråter när hon får sätta sig i den där jävla stolen. usch!

man känner sig som en väääldigt dålig mamma, när ens barn har fått hål. när hon bara är 6 år. visst händer det att man missar nån gång. det gör väl alla föräldrar!?!? men ändå.

jag har dåliga tänder. får lätt hål även fast jag borstar ordentligt och avnänder flour (inte alltid dock) så olyckligt som det kan vara så kanske hon har fått min kvalle på tänderna. stckars barn. hoppas att dom inte blir lika snea som mina bara ;o)

byebye heddå meddää


epilera, ok tidsfördriv??

fy så himmla uttråkad jag är. finns grejer jag kan göra...visst bla. diskberget som min kära sambo lämnat kvar. (han har ju varit sååå upptagen idag! INTE!!! skulle gissa på att han har spelat tv-spel hela dagen)

Meeen, det får bli imorgon!!

jag tror jag ska gå och leta upp min kära epilator istället.

byebye

Mangum gold

Har precis tagit mig en liten eftermiddagsfika på jobbet, passade på att prova nya Magnum gold. Mmmmycket god! Nu får det nog vara slut på allt "provsmakande" undra om imorgon är en bra dag att ta tag i livet igen. Stavgång i spåret, kanske?!?!?!

frisör

igår tyckte vi det var dags att toppa Saga´s hår.
och resultatet blev faktiskt väldigt bra.

klippte ca 8 cm!!!!!

men det behövdes, hennes hår växer ju ändå som ogräs ;o)

stumpan blev iallafall nöjd och det är ju huvudsaken.

nu ska jag jobba!!!!!

ses

recension av....



smultron: att rekomendera! loka har en smak av smultron i kombination med citron. helt ok. men inte mer.
denna nya ramlösa är riktigt smaskig! starkare smak av smultron (och vem gillar inte det!?!?)

rabarber: mycket goood!!! MEN var är rababersmaken!?!?!

sen har jag även hunnit smaka lite nyheter från marabou:


polka: smakar precis som den gamla godingen "Marianne"



chili/passionsfrukt: förmodligen bland det vidrigaste i chokladväg jag smakat!! riktig skum kombination.



kokos-rullen: såå god. jag som älska kokos. denna hära var hel mumsig.


det är så kul nu på sommaren när alla kommer med sina "sommar-limited edition" grejer. himmla kul att få prova lite nya grejer :o)



ses!


Tjoho alla mupphuvven!!!

Det blidde inget grillat idag, jag har haft ont i hövvet halva dagen och är så himmla trött. Skyller helt och hållet på vädret! För en gång skull hoppas jag på åska! Nu blir det mys här hemma istället. Saga ska se talang :o) hejja Jill!!!

God morgon!!!!

Ligger fortfarande i sängen, snart så ska jag gå upp (har bara legat och tänkt så i ca. 30 min) . Saga får vara på dagis en stund idag. Jag ska hjälpa Martin :o) ikväll blir det grillat (igen) hos mamma!

Sommarvärme

Helt underbart, sitter på mammas altan och det är 27 grader.

Vabba på halvtid

Idag har jag varit hemma med en krasslig saga. Eller jag åkte till jobbet vid 15:30, när Martin kom hem. nu är det sista försöket jag gör med bloggen, kanske blir lite kortare och lite fler inlägg nu. Enklast med iphonen ju ;o) om ca. 20 min så stänger vi för idag. Sen är jag ledig i två dagar. Hoppas saga är lite piggare så vi kan hitta på något. Bye bye

RSS 2.0